Hoppa till sidans innehåll

Kanonhelg för Westermalm i Sundsvall Cup

06 APR 2009 09:42
Fyra Westermalmslag har spelat handboll i Nordichallen i helgen med fantastiska resultat och haft en riktigt rolig helg, med bra boende, god Cup-mat och härlig föreningskänsla.
  • Skapad: 06 APR 2009 09:42

F92 tar sig hedrande till A-slutspel och förlorar där mot hemmalaget Sundsvall i semi, Sundsvall som vinner hela Cupen. Orken tröt och siffrorna rann i väg på slutet, men tjejerna gjorde en riktigt bra turnering.

P92/93 Vinner B-Finalen mot Kristinehamn med 15-11. A-pojkarna har under hela helgen bjudit på en underhållande handboll med otrolig vilja. Nya tränaren Simon plockar sin första skalp genom vinsten i B-slutspelet, var kommer detta att sluta?

F93 spelar riktigt bra handboll,  och vinner 3 raka, dag två är försvaret och målvakterna rena muren. Dessutom var tjejerna inblandade i cupens mest spännande match.

B-slutspelets semifinal mot Härnösand, 10 sekunder innan full tid står det 7-7, och Westermalm för en utvisad och dessutom en straff emot sig. Jossan räddar iskallt straffen och det blir förlängning, ”Sudden death” som tjejerna spelar i 1 min 50 sek fem mot sex. Nu är det mycket känslor, och det fullkomligt kokar runt planen och räddade skott från båda målvakterna, när det är ca 1 min kvar av ”Sudden death” får Härnösand in ett kantskott som sitter och det blir tyvärr för alla oss med vitt och svart hjärta, Härnösand som spelar B- final.

Bredvid mig stod två tränare från okända lag och pratade, deras kommentar sammanfattar fint det vi alla Wif:are kände ”Ibland är idrotten orättvis, Westermalm var det klart bättre laget”

F95 tar sig till en härlig kvartsfinal i B-slutspelet, där man möter Mockfjärd som för dagen är det starkare laget. F95 har ju många år kvar att spela Sundsvall Cup så det här är bara början! Bra kämpat.

 

Film från Sundsvall finns här, klicka

(WIF:are finns med) 

 

Vi kommer tillbaka

Jag tror att vi kan sammanfatta att alla som var med som spelare och ledare, har haft en härlig helg , jag tror och vet att vissa (åtminstone Djalmar, Markus och Borka ;)) redan nu börjar längta tills nästa års turnering. Men innan dess har vi Eken Cup framför oss, så låt oss göra den i samma fina föreningsanda.

Tack Sundsvall vi kommer garanterat  tillbaka!!!

Nästa gång tar vi med oss lite fler supporters i form av föräldrar, så då lovar vi att höras mer.

Westermalm handbolls sponsorer:

f52f00396f918633abea7a8664c7f1b3_eps

noticed moments

Kontakta styrelsen för att sponsra Westermalm handboll och synas här.

Postadress:
Westermalms IF HK - Handboll
Anders Trång, Kungstensgatan 42
11359 Stockholm

Besöksadress:
S:t Eriks Gymnasium, Polhemsgatan 35
11350 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708324632
E-post: anders.trang@gmail.c...