Hoppa till sidans innehåll

Sälj Triss-lotter = Månadslön till klubben och till laget!

01 SEP 2010 22:32
Till höstsäsongen har vi bestämt oss för att sälja prenumerationer på Triss-lotter. Det är
en engångsinsats som kan ge oss stora pengar varje månad. För varje ny prenumerant får vi 50 kronor till och med 31 december 2010. Dessutom får vi löpande intäkter som kan ge oss tusentals kronor i månaden och tiotusentals kronor per år och dessa intäkter delas lika mellan klubben och resp. lag som säljer prenumerationer. M a o är denna aktivitet ett utmärkt sätt för att samla in pengar till t ex lagets deltagande i olika cuper.
  • Uppdaterad: 15 APR 2011 12:33

Klubben behöver pengarna

Nu har vi chansen att tillsammans få ihop tillräckligt med pengar för att säkerställa Westermalms IF Handbolls långsiktiga utveckling och tillhörande god ekonomi för att kunna betala planhyror, rekrytera barn och ungdomar som nya spelare och tillhörande aktiviteter.

 

Vi satsar tillsammans!

Det viktigaste är att vi tillsammans tar ansvar och kämpar för att nå vårt mål och sälja

prenumerationer. Ju fler vi är som säljer desto lättare blir det för var och en. Säljer vi till exempel totalt 500 prenumerationer i klubben, tjänar vi ca 200 000 kronor under ett år och dessa intäkter delas lika mellan klubben och resp. lag som har sålt prenumerationer.

 

Det är givetvis frivilligt att vara med i denna aktivitet men vi hoppas att så många lag och spelare som möjligt inom WIF Handboll vill delta. Resp. prenumerant kan självklart avbryta sin prenumeration närhelst som man önskar.

 

Vi behöver dig!

Som förälder kan du stödja oss att nå våra mål. Ställ gärna upp och sälj prenumerationer till vänner, grannar och kollegor. Eller hjälp oss med försäljningen vid matcher och andra evenemang.

Snart kommer införsäljningsmaterialet

Inom kort kommer vi att få vårt säljmaterial och detta material kommer alla spelare att få via sin lagledare & tränare. Administrationen runt detta är väldigt enkel! Det är inga lotter eller pengar att hantera för dig, spelare eller lagledare utan bara en enkel blankett som resp. prenumerant fyller i och som sedan skickas till Svenska Spel. Det finns också en länk med motsvarande information som man kan maila ut till intresserade tänkbara prenumeranter

 

 

Tack för din insats!

Westermalms IF Handboll - Styrelsen

Mats Säfström, mail: This is a mailto link

Westermalm handbolls sponsorer:

f52f00396f918633abea7a8664c7f1b3_eps

noticed moments

Kontakta styrelsen för att sponsra Westermalm handboll och synas här.

Postadress:
Westermalms IF HK - Handboll
Anders Trång, Kungstensgatan 42
11359 Stockholm

Besöksadress:
S:t Eriks Gymnasium, Polhemsgatan 35
11350 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708324632
E-post: anders.trang@gmail.c...