Hoppa till sidans innehåll

Tuffa matcher i helgen för P-00

15 OKT 2012 08:53
P-00 har i helgen spelat tre matcher mot Spånga, Åkersberga och Tyresö.
  • Uppdaterad: 16 OKT 2012 08:57Lördag 13 oktober
Smedshagshallen, Spånga

Stark andra halvlek mot Spånga
Det började inte bra. Efter 50 sekunder gjorde Spånga mål och sedan blev det sex till raka mål för hemmalaget innan Westermalm gjorde sitt första mål ett par minuter in i andra halvlek. Men då hände något. Efter att i första halvlek ha tappat bollar, slarvat i försvaret och skjutit bollar i stolpar och ribba lossnade det för Westermalm. Laget tog över matchen och vann andra halvlek med 4-3, där Emil toppade målprotokollet med två hårda hoppskott. Men det räckte ändå inte, matchen slutade 4-10. Minnesvärt från andra halvlek blev även när Spångas straffläggare tappade bollen bakåt! Var det efter en framgångsrik psykning av Alex i målet?

Väl kämpat mot Åkersberga
Åkerberga är ett lag Westermalm haft svårt mot tidigare. Glädjen blev därför stor när Ludvig satte bollen bakom målvakten efter mindre än en minut och laget tog ledningen. Trots att flera av spelarna i Åkersberga är betydligt större än Westermalms killar så lyckades man hålla efter dem bra. Åkerbergas bästa skyttar gavs knappt utrymme för sina fruktade hoppskott. Westermalm höll ihop försvaret bra och en bra bit in i andra halvlek var det en jämn match. Slutresultatet blev 9-15. Bästa målskytt var Ludvig med fyra mål.
 

Söndag 14 oktober
S:t Erikshallen

Förlust mot Tyresö
Matchen var en av de bästa laget gjort på länge och det bjöds på många mål från båda lagen. Westermalms försvarsspel fungerade bra och Nils gjorde flera fina räddningar. Men Tyresö var strået vassare. Underläge 4-8 i paus blev till slut 14-20 när matchen var slut. Johan var största målsprutan i Westermalm med fem mål och totalt blev det sju målgörare för laget.

Skribent: Per Larsson

Westermalm handbolls sponsorer:

f52f00396f918633abea7a8664c7f1b3_eps

noticed moments

Kontakta styrelsen för att sponsra Westermalm handboll och synas här.

Postadress:
Westermalms IF HK - Handboll
Anders Trång, Kungstensgatan 42
11359 Stockholm

Besöksadress:
S:t Eriks Gymnasium, Polhemsgatan 35
11350 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708324632
E-post: anders.trang@gmail.c...