Hoppa till sidans innehåll

Westermalm Handboll och Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen & Essingeöarna i nytt samarbete

07 APR 2011 10:57
Westermalms IF Handboll har den stora glädjen att informera dig om ett nytt sponsorsamarbete med Svensk Fastighetsförmedling på Kungsholmen & Essingeöarna.
  • Uppdaterad: 15 APR 2011 12:33

Samarbetet innebär kortfattat följande:

- Svensk Fastighetsförmedling kliver in som sponsor till klubben bl a via exponering av sin logotype på vår hemsida och på sponsorskyltar i St. Erikshallen och i Sjöstadshallen

- Svensk Fastighetsförmedling bjuder samtliga spelare i våra barn- och ungdomslag (A-flickor och yngre inkl. Handbollsskolan) på en väska storlek M eller en ryggsäck med sedvanligt ”Westermalms tryck” och en logotype för Svensk Fastighetsförmedling.

- Svensk Fastighetsförmedling erbjuder ekonomisk ersättning till våra lag och till föreningen om vi hittar och tipsar dem om tänkbara förmedlingsuppdrag av bostäder enligt nedan upplägg

 

Chans att tjäna extrapengar till lagkassan!

Tipsa Svensk Fastighetsförmedling på Kungsholmen om blivande bostadsförsäljningar Ni känner till i deras område. Området som gäller är Kungsholmen, Fredhäll, Marieberg, Kristineberg, Stadshagen, Lindhagen & Essingeöarna. 

För varje tips vi lämnar till Svensk Fastighetsförmedling beträffande blivande försäljningar som leder till ett nytt kundmöte erhåller Westermalm Handboll 250.- och dessa pengar delas mellan tipsande lag och Westermalms IF.

Observera att det gäller alla försäljningar Ni känner till, inte bara egna!

Dessutom erhåller Westermalm Handboll ytterligare 500: -, i det fall tipset leder till ett försäljningsuppdrag för Svensk Fastighetsförmedling och dessa pengar delas givetvis på motsvarande sätt mellan tipsande lag och Westermalms IF.

Detta samarbete gynnar både det egna laget utifrån att kunna tjäna extrapengar till t ex deltagande i olika cuper och Westermalm Handboll får också förbättrade möjligheter att köpa in bollar, matchtröjor och annat material, betala anmälningsavgifter för lagen och överlag utveckla föreningen.

Du tipsar Svensk Fastighetsförmedling om blivande bostadsförsäljningar genom att klicka på deras logotype på www.westermalm.com och sedan fyller du enkelt i nödvändiga uppgifter i det formulär som du kommer till.

 

Har du frågor runt detta samarbete är du välkommen att kontakta Anders Trång (08-545 219 91) eller Mats Säfström (073–719 4865).

 

Stockholm i mars 2011

Westermalms IF Handboll - Styrelsen

Westermalm handbolls sponsorer:

f52f00396f918633abea7a8664c7f1b3_eps

noticed moments

Kontakta styrelsen för att sponsra Westermalm handboll och synas här.

Postadress:
Westermalms IF HK - Handboll
Anders Trång, Kungstensgatan 42
11359 Stockholm

Besöksadress:
S:t Eriks Gymnasium, Polhemsgatan 35
11350 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708324632
E-post: anders.trang@gmail.c...