Hoppa till sidans innehåll

Hallvärdskap


När Westermalm har hemmamatcher i St Erikshallen har ett av klubbens ungdomslag ansvar för att ta emot de gästande lagen, för att sköta sekretariatet och för caféet (för instruktioner för att sköta caféet och sekretariatet, se i menyn till vänster).

Hallvärdskapet börjar senast en timme före första handbollsmatch i hallen (det kan vara andra lag än WIF som spelar), och slutar tidigast en halvtimme efter sista match. Hallvärdskapet innebär i korthet följande:

 

1. Öppna hallen senast en timme innan första matchstart

Senast en timme före första matchstart ska ytterdörren låsas upp med hjälp av hallkortet. Hallkortet behöver ni ha med er till hallen! Stäm av med caféansvariga hur ni får tag i hallkortet.

 

2. Fördela omklädningsrum och hålla snyggt på toaletterna

De gästande lagen kan behöva lite guidning när de kommer in i St Erikshallen. Fördela omklädningsrummen och sätt lappar på dörrarna för att visa vilket omklädningsrum som de olika lagen kan använda.

Gå en runda i omklädningsrummen innan de gästande lagen anländer och se till att det ser okej. Se sedan till toaletterna då och då under dagen och fyll vid behov på med toalettpapper, som finns i caféet.

 

3. Öppna caféet senast 30 min innan första matchen och ansvara för det under dagen

Caféet skall vara klart för försäljning senast 30 min innan första matchen börjar. Ansvarigt lag köper själva mjölk till kaffet. Hembakat kaffebröd brukar vara uppskattat. Frukt, små chokladbitar och chokladbollar är andra exempel på saker som kan vara bra att köpa in. Kaffe, te, läsk, sugrörsdricka och korv med bröd, ketchup och senap samt bröd, ost och skinka till toast ska redan finnas i caféet. Caféet ska vara öppet tills spelarna från sista matchen har fått chans att handla. (Se vidare instruktioner om caféet.)

 

4. Ställa iordning sekretariatet och sköta det under matcherna

Sekretariatet ska vara bemannat och klockan igångsatt senast 10 minuter innan första match. Sekretariatet ska under matcherna sköta matchuret och fylla i matchprotokoll. Efter sista matchen ska samtliga resultat ringas in till Stockholms Handbollsförbundet (se särskilda instruktioner).

 

5. Sätta upp WIF:s sponsor banderoll nere i hallen.

Banderollen ska hängas i nätet till vänster om målet (det vänstra målet) och det finns krokar i banderollen som gör det enkelt att hänga upp den. Banderollen ligger i vaktmästeriet innanför entrédörren. Ta ner banderollen när dagen är slut och lägg tillbaka den i vaktmästeriet!

 

Hallen ska helst bemannas av fem personer: en hallvärd, två i caféet, två i sekretariaet. Hallvärden behövs särskilt då det är många matcher i hallen för att se till att allt fungerar och kunna hjälpa till där det behövs. Café och sekretariat ska bemannas av minst två personer på varje ställe.

Undvik att lämna caféet obemannat under dagen med tanke på kassaansvaret!

Förvissa er i god tid innan matchdagen, om att ni har tillgång till ett hallkort som också kan låsa upp caféet!

 

Vid frågor kontakta:

Maria Bergstrand 076-10 20 333 This is a mailto link

Anders Trång 0708-32 46 32 This is a mailto link

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:12

Westermalm handbolls sponsorer:

f52f00396f918633abea7a8664c7f1b3_eps

noticed moments

Kontakta styrelsen för att sponsra Westermalm handboll och synas här.

Postadress:
Westermalms IF HK - Handboll
Anders Trång, Kungstensgatan 42
11359 Stockholm

Besöksadress:
S:t Eriks Gymnasium, Polhemsgatan 35
11350 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708324632
E-post: anders.trang@gmail.c...