Hoppa till sidans innehåll

Marknadskommitté


Westermalms IF Handboll söker medlemmar till nybildad marknadskommitté

 

Westermalms IF har både seniorlag, ungdomslag och en handbollsskola och vår hemmahall är S:t Erikshallen i S:t Eriks Gymnasium på Polhemsgatan 35 och vi är idag drygt 200 medlemmar i föreningen.

 

Westermalms IF är en klubb med stark förankring på Kungsholmen med närliggande områden och vi har lag för både killar och tjejer och alla är välkomna och inga förkunskaper krävs och huvudsaken är att man tycker det är roligt. Vi hoppas också kunna få någon form av värdskap för en framtida nybyggd idrottshall på Kungsholmen.

 

En mycket viktig inkomstkälla för föreningen är olika typer av sponsringsstöd från företag. Det kan handla om både små och stora bidrag och dessa hjälper oss att både finansiera t ex tröjor till lagen och att vi kan genomföra större aktiviteter såsom ett gemensamt deltagande på Eken Cup med de flesta av föreningens lag och där klubben betalar anmälningsavgiften.

 

Nu vill vi ta steget vidare, utveckla föreningen och försöka marknadsföra Westermalms IF Handboll i en större omfattning och vi siktar också på att öka sponsringsstödet från olika företag. Målbilden är att både kunna ge ökat stöd till lagen och att genom olika marknadsaktiviteter säkerställa den långsiktiga rekryteringen av spelare till föreningen.

 

Vi bildar därför nu en särskild marknadskommitté som tillsammans med Styrelsen i föreningen får i uppgift att se över vilka aktiviteter vi kan och borde genomföra och därigenom öka intäkterna via sponsring till föreningen.

 

Givetvis går det också bra att sponsra ett enskilt lag med t ex matchtröjor, overaller, m.m.

 

Vi söker därför intresserade föräldrar som har goda tankar och idéer på vad vi skulle kunna göra! Tanken är vi samlas ca 1 gång per kvartal och diskuterar lämpliga idéer och aktiviteter och att vi sedan hjälps åt att genomföra dessa, både själva och tillsammans med Styrelsen och med andra spelare och föräldrar i föreningen.

 

Ta gärna en titt på vår web, www.westermalm.com, om du vill veta mer om Westermalms IF, och hör av dig till Mats här nedanför om du är intresserad av att medverka i marknadskommittén eller vill veta mera om vad en sådan roll innebär och om du vill diskutera sponsring i någon form.

 

Du når Mats på mail: This is a mailto link  eller via mobil 073 – 719 48 65. Mats är utöver styrelsemedlem också pappa till två tjejer som båda spelar handboll i föreningen.

 

Många hälsningar Styrelsen Westermalms IF Handboll

Uppdaterad: 04 SEP 2017 16:27

Westermalm handbolls sponsorer:

f52f00396f918633abea7a8664c7f1b3_eps

noticed moments

Kontakta styrelsen för att sponsra Westermalm handboll och synas här.

Postadress:
Westermalms IF HK - Handboll
Anders Trång, Kungstensgatan 42
11359 Stockholm

Besöksadress:
S:t Eriks Gymnasium, Polhemsgatan 35
11350 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708324632
E-post: anders.trang@gmail.c...